При огромен интерес пациенти от цялата страна определиха топ 5

...
При огромен интерес пациенти от цялата страна определиха топ 5
Коментари Харесай

ТОП 5 на Достойните лекари и Болница на 2019 година

При голям интерес пациенти от цялата страна дефинираха топ 5 на най-уважаваните медици в Национална акция „ Достойните лекари “ 2019. Инициативата се организира посредством онлайн гласоподаване в интервала 18 март – 3 април. Проектът цели да влага в доверието и уважението към хората с бели престилки, които имат потребност от справедливо публично самопризнание. Кампанията се провежда за трета поредна година от националния снабдител на медикаменти и консумативи „ Фаркол “АД.

Настоящето издание събра рекорден брой гласове. Общо в онлайн платформата са регистрирани над 10 000 гласа за медици и лечебни заведения от страната. Номинации получиха над 500 здравни служащи с разнообразни медицински профили. За приз „ Болница на 2019 година “ пък се състезаваха над 200 от водещите лечебни заведения у нас.

С най-вече номинации в петицата на обичаните медици попаднаха акушер-гинеколог, общопрактикуващ доктор, педиатър и двама кардиолози. С най-голям избор е:

Д-р Светослав Славчев – експерт акушер-гинеколог в МБАЛ „ Св. Анна “ - Варна

След 11 години стаж като незабавен доктор, от 2009 година досега доктор Славчев работи към Клиника по Гинекология в МБАЛ ``Св. Анна``- Варна. Асистент е към Катедрата по Акушерство и гинекология в Медицински университет – Варна.

В топ 5 влизат още: Д-р Даниела Красимирова – обща медицина, Разград

Д-р Красимирова стартира работа като доктор в Центъра за незабавна здравна помощ в Разград. От 2017 година е общопрактикуващ доктор в Разград. Същата година е определена за " Млад доктор на 2017 ".

Д-р Борче Николовски – кардиолог в МБАЛ „ Бургасмед “ Бургас

Лекарят с македонски корени е част от екипа на Отделението по кардиология на МБАЛ „ Бургасмед “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР