При обработени 95.93 % от протоколите в СИК от гласуването

...
При обработени 95.93 % от протоколите в СИК от гласуването
Коментари Харесай

Вотът в чужбина при обработени близо 96% протоколи: Най-много гласове за ДПС

При обработени 95.93 % от протоколите в СИК от гласуването отвън страната най-вече българи са дали гласа си за „ Движението за права и свободи “ – 37.60 % (62 922 гласа). Това сочат данните на Централната изборна комисия (ЦИК) към 7:00 часа.

При образуването на резултатите от гласоподаване вотът от чужбина се прибавя към този от страната.

Припомняме, че след пазаруването на гласове, това което прави усещане при провеждането на избори в България е огромният брой изборни секции в прилежаща Турция. За актуалните избори те са  забележителната цифра от 162.

За страдание, това са гласовете на хора, които нито знаят да приказват български език, нито пък имат някакво предпочитание да се върнат да живеят в България.

Чрез измененията в изборното законодателство за откриване на повече секции в чужбина в страни отвън Европейски Съюз, в действителност се даде опция на тези хора да дефинират по няколко национални представителя на всеки от изборите.

Кому служат тези депутати и за какво нашата страна разрешава сходна интервенция във вътрешните ѝ работи може единствено да допускаме. Още повече че те постоянно са за една и съща партия.

Би било добре в бъдеще да се поучим от немците, които позволяват гласоподаване на техни жители единствено в дипломатическите им представителства, без да се преценяват с броя немски жители в съответните страни.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР