При обработане 99.99% от изборните протоколи БСП като пета политическа

...
При обработане 99.99% от изборните протоколи БСП като пета политическа
Коментари Харесай

Нинова каза пет неща след вота. Оставката й не бе едно от тях

При обработане 99.99% от изборните протоколи Българска социалистическа партия като пета политическа мощ с 9.30% от гласовете. " Възраждане " изправари социалистите още нощес.

 

" Крайно сме обезпокоени от понижаващата се изборна интензивност. Това е пестник за цялата политическа класа и всички би трябвало да си вземем бележки. Очаквахме по-високи резултати от постигнатите, само че не драматизираме от това. Вземаме си поучения от грешките и ще вземем решения какво да променим. Ще обсъдим на народен съвет в събота. Няма да подкрепим кабинет с мандат на ГЕРБ и няма да влизаме в съюз с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", отсече Нинова.

 

" Оставката ми сега се желае от хора, които цялата акция работиха против Българска социалистическа партия. Резултатите са същите като на предишните избори. Що се отнася до експертен кабинет - това е опит за скриване на политическата отговорност зад сякаш експертни персони. Ние сме " за " това да се носи политическа отговорност от политическите персони ", изясни още Нинова.

 

“Не чаках “Възраждане ” да са преди нас, само че това са обстоятелствата. Приемаме тези обстоятелства ”, отговори лидерката на социалистите на журналистически въпрос във връзка резултатите на партията на Костадин Костадинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР