При някои стари телефони на Samsung, особено от серията Galaxy

...
При някои стари телефони на Samsung, особено от серията Galaxy
Коментари Харесай

Някои потребители на Samsung започнаха да се оплакват от появата на вертикална зелена линия на екрана на смартфона

При някои остарели телефони на Samsung, изключително от серията Galaxy S21, на техните екрани се появява тънка отвесна зелена линия. Точната причина за този недостатък към този момент е незнайна. Някои експерти допускат, че повода за това е излязлото най-ново възобновяване, след инсталирането на което смарт телефоните стартират да прегряват.

В Глобалната мрежа започнаха да се появяват голям брой известия за проблемите с екрана, зараждащи при някои по-стари устройства от семейството Samsung Galaxy. Проблемът се демонстрира във тип на тънка отвесна зелена линия. Засегнати са най-вече смарт телефоните от серията Galaxy 21 Ultra и S21 FE.

Някои консуматори свързват това със скорошното възобновяване на фърмуера или с интензивното потребление в тежки игри. Но по този начин или другояче точната причина за появяването на тази зелена линия към този момент е незнайна. Сривовете, свързани със софтуера нормално изчезват след рестартиране на устройството или до ресетване до заводските настройки. Но при относително дребен брой консуматори дефектът се резервира и след осъществяването на тези манипулации/

Според изданието Androidauthority най-вероятната причина за казуса със зелената линия е повреден конектор на екрана или гъвкавия кабел към него. Тези вътрешни съставни елементи свързват екрана с главната платка на телефона и всяка щета или разхлабване в тях може да докара до погрешно действие на екрана. В това има логичност, тъй като този проблем се появява най-вече в по-старите модели на Samsung.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР