При несъобразени изкопни дейности фирма скъса кабел 20 киловолта, собственост

...
При несъобразени изкопни дейности фирма скъса кабел 20 киловолта, собственост
Коментари Харесай

Още 2000 клиенти на ЧЕЗ Разпределение без ток, заради скъсан кабел в София


При несъобразени изкопни действия компания скъса кабел 20 киловолта, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение, и на 19 август по обяд остави без електрозахранване близо 2000 клиенти на сдружението на територията на столичния квартал „ Младост 4 “, измежду които има и значими икономически консуматори. Дежурните екипи на ЧЕЗ Разпределение възвърнаха електрозахранването за 1 час и 4 минути. За нанесените материални вреди ще бъде формиран констативен протокол.

Това е втори случай в границите на един ден, в който вследствие на несъгласувани изкопни действия, се нарушава всекидневието на столичани. По-рано в понеделник беше разкъсан кабел на ЧЕЗ Разпределение, захранващ близо 6300 поданици на кв. „ Овча купел “, а на 15 август при несъгласувани изкопни и ремонтни действия на територията на постройката на ВиК-София беше пресечен кабел приблизително напрежение, вследствие на което без електрозахранване останаха клиенти на компанията в софийските квартали „ Дружба “ и „ Горубляне “, както и в село Герман.

ЧЕЗ Разпределение приканва за съблюдаване на условията на сдружението при осъществяване на сходни действия за обезпечаване на спокойствието на жителите.

Информация за започващи изкопни действия би трябвало да се подава най-малко две седмици авансово на телефон 0700 10 010 или на имейл

[email protected].
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР