При неизпълнение на първия и втория мандат, ние сме готови

...
При неизпълнение на първия и втория мандат, ние сме готови
Коментари Харесай

„Възраждане“ при президента: Ако получим третия мандат, ще предложим широк кабинет

„ При несъблюдение на първия и втория мандат, ние сме подготвени да беседвам с всички останали политически сили,  с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи, за сформиране на необятен кабинет с консенсусна фигура ва министър председател “.

Това сподели на консултациите при президента Румен Радев водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Държавният глава попита „ възобновление “ дали биха подкрепили държавно управление на малцинството на ГЕРБ-СДС, за каквото поръчка през вчерашния ден даде водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял  В 7 области във вторник ще е рисково горещо 2 мин. В 7 области във вторник ще е рисково горещо  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял 2 мин. Катастрофа с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан, има умрял

„ Българския гласоподавател като дефинира в Народното събрание да има повече партии, които обявиха, че не желаят да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, съобщи Костадинов.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР