При нас в Обединени патриоти има откритост, проблемите не се

...
При нас в Обединени патриоти има откритост, проблемите не се
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не е важно кой какво мисли и чувства, важно е да има резултати

При нас в Обединени патриоти има неприкритост, проблемите не се замитат, а се споделят. Най-важното е, че ползите на страната са над всичко и отбраната на националните ползи е по-силна. Имаме разнообразни визии до каква степен е значима религията в духовния мир на актуалното общество. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила в предаването "Лице в лице " по БТВ.

По думите му министър председателят Борисов е най-притеснен от разногласията посред им, само че те били нормални. „ Той не ни се бърка, а демонстрира схващане. Това, което се случва в Оперативна програма няма да се отрази на съдружните връзки и на ръководството на страната “, безапелационен бе Валери Симеонов. „ Кой какво мисли и какво усеща не е толкоз значимо, когато има резултати “, добави вицепремиерът.

„ Когато моите сътрудници от Оперативна програма изискат отдръпването ми, ще го направя “, увери водачът на НФСБ.

„ Има една поредност от безсмислени митинги всеки четвъртък. Тези хора не знаят защо стачкуват. Никой от тях не е отишъл да види километричните митинги пред лифтовете. Протестите не би трябвало да са определящи за политиката на страната. Не би трябвало да обръщаме внимание на псевдо митинги. Не мога да приема, че една шепа хора ще вършат на маймуни цялата страна “ - по този начин вицепремиерът разяснява митингите против строителството в Пирин.

Валери Симеонов разяснява и усложнената конюнктура в страната след падналите значителни превалявания. Той укори медиите, че преекспонират казуса с преливането на язовирите. "Паднаха доста дъждове и почвите в цялата страна са мокри. Те не могат да поемат повече вода, зарадим което се пълнят и язовирите. Съоръженията започнаха да преливат, само че това се управлява, изясни Симеонов. "Стига сте плашили хората. Няма заплаха от приливна вълна. Ако се изсипе потоп единствено тогава няма да може да се управлява ", уточни Симеонов. Той прикани за повече успокоение и без нервности. "Не плашете хората, успокойте ги ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР