„При нас такова нещо като безусловна подкрепа няма. Днес ми

...
„При нас такова нещо като безусловна подкрепа няма. Днес ми
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН след разговорите с ПП: Всеки ще решава сам дали да подкрепи кабинета Василев

„ При нас такова нещо като безусловна поддръжка няма. Днес ми задаваха въпроси дали сме 116, дали 6-ата сътрудници сме на едно мнение. От на следващия ден започваме да работим по стратегиите. Всеки от нас ще си обясни дали ще има поддръжка, дали няма да има ". Това сподели Иво Атанасов от името на самостоятелните депутати, напуснали Има Такъв Народ, след диалозите с Политическа партия за поддръжка на кабинет с техен мандат. Той дефинира консултациите като ползотворни, съобщи.

" Знаем, че национално виновното държание е да има държавно управление. Но държавно управление с ясна стратегия и с ясни дейности, които би трябвало да бъдат осъществени в полза на България. Това, което ни сплотява, е антикропуцията в този къс интервал, измененията в КПКОНПИ, регулаторните органи, правосъдната промяна, службите за сигурност. В тази тенденция ще развием програмата, по която да работим и тогава ще вземем нашето мнение ".

През тази седмица те ще вземат участие в работни групи. " Ако изготвим една качествена стратегия и с уговорките на всеки от парламентраните групи и от нас като самостоятелни за приемането на нужните закони, продължаваме, ще гласуваме за държавното управление. Ако не стигнем до това, всеки ще гласоподава, както е решил ". По думите на Атанасов до петък всеки от тях ще изрази мнението си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР