“При нас има само един кръг на влияние и той

...
“При нас има само един кръг на влияние и той
Коментари Харесай

Най-дългогодишният шеф на Нова тв, си тръгна от медията...

“При нас има единствено един кръг на въздействие и той се назовава Нова тв. ” С тези думи на голяма преданост към медията Силва Зурлева беше част от висшия ѝ мениджмънт 20 години.

Най-дългогодишният и прочувствен началник на Нова тв напуща медийната група, оповестиха през вчерашния ден от “Нова Броудкастинг груп ”.



Професионалната ѝ биография е обвързвана най-вече с малкия екран, която става национална през 2003 година точно с помощта на напъните и благородната упоритост на Зурлева. Тя е в управлението на медията от 1999 година, като е положителният провинен освен за основаването на голям брой новаторски формати и излъчвания, само че и за привличането и задържането на едни от най-качествените публицисти в Нова тв.

С публично писмо до медиите мениджмънтът на “Нова Броудкастинг груп ” благодари на Зурлева за всеотдайната ѝ работа и големия принос за компанията през годините.

Освен член на Борда на шефовете, от 2017 година Зурлева дава отговор за новините и настоящите излъчвания на медийната група. “Моята задача е така наречен надзор на новините - което не е на процедура надзор, а търсене на баланс сред новините от политикосоциален, стопански и всевъзможен темперамент. В този смисъл моята най-голяма вяра и фантазия е да има повече положителни вести ”, споделя тя, когато поема новите си отговорности. Факт е, че тя управлява екипа заслужено и рационално, само че постоянно и с доза идеализъм.

Източник: 24 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР