При нас има и леви и десни, партийни и безпартийни

...
При нас има и леви и десни, партийни и безпартийни
Коментари Харесай

Манолова: Нужно е обединение, за да детронираме Борисов

При нас има и леви и десни, партийни и безпартийни сподели Манолова.

Това съобщи водачът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова в предаването " Годината " на Дарик радио.

Ние протегнахме ръце към всички политически субектит отвън статуквото, добави тя. През идната седмица ще бъде подписано съглашение с Отровното трио. Трябва да има общи действи по пазенето на изборния резултат, сподели тя.Трябва да се подпише и съглашение за полезностите и целите в идващия парламент, уточни още тя.

Протестът реализира своите цели. Показа, че царят е гол, разяснява тя. Основното, което сподели митингът е желанието на хората за обединяване. За да бъде детрониран Борисов е нужно обединяване, дълго време политическите водачи не бяха разбрали това, сподели Манолова в предаването на " Дарик " - " Годината " и добави: Ние сме безусловно поредни в нашето желание да създадем не партия, а партньорска мрежа, при нас има и леви и десни, и партийни, и безпартийни. На митингите не се питахме кой от коя партия е.

Протестът реализира доста, също така, което изброих, той в действителност детронира властта, само че юридически втората стъпка ще бъде на парламентарните избори, съобщи Манолова.

През идната седмица ще подпишем съглашение с Отровното трио за общо явяване на изборите, разгласи водачът на " Изправи се.бг ".

И с партията на Слави Трифонов ще се разберем, надявам си и с Демократична България, с цел да си пазим изборния резултат, сподели Манолова. Предприехме и други стъпки, които ще продължим – общо наблюдаване на изборите и редом броене, добави тя.

Според нея 28 март е една добра дата за изборите.

Следващите, които си мислят, че могат да ръководят като Борисов ще бъдат изгонени с камъни, сподели Манолова.

Не е елементарно да се прави акция и нови структури в изискванията на рецесия. Но е допустимо, когато има идея и цел, хората да се сплотяват и в тези условия, счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР