При нас е ясно - ние сме десницата. Убедени сме

...
При нас е ясно - ние сме десницата. Убедени сме
Коментари Харесай

Ново 20: Цветанов и Москов заедно на изборите с кандидат за президент

" При нас е ясно - ние сме десницата. Убедени сме в правилата на дясното и че това липсваше на българския парламент в предходните му издания. Няма извъртане, няма роман за разнообразни координатни системи, които са измислени през днешния ден, с цел да обслужват всякакви политици или политическите сили, ние сме българската десница и търсим доверието на българските жители към ясни политики - възобновление, възобновяване връщане към корените на българската десница, която беше унищожена от Прехода, от който всички не сме удовлетворени, сподели Петър Москов.

" Това, което видяхме в 45-ия и 46-ия парламент бе среда на отричане и на опълчване, а проблемите пред страната са извънредно съществени. Това, което желаеме да създадем е да запазим същинската действителна координатна система - ляво, дясно и център. Размиването на тази система значи, че някой има други подмолни ползи или съсредоточаване на власт в една персона или в една институция. Искаме да възстановим парламентаризма. Това може да стане, когато има разговор или прагматизъм ", уточни Цветан Цветанов пред публицисти.

Той добави, че ще поддържа претендента за президент на десницата, тъй като има доста качествени и готови хора, които да допринесат за съществено обединяване на демократично мислещите жители.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР