При направените повторни тестове на премиера Бойко Борисов, на началника

...
При направените повторни тестове на премиера Бойко Борисов, на началника
Коментари Харесай

Излязоха резултатите от повторния тест на премиера

При направените повторни тест ове на премиера Бойко Борисов , на началника на политическия му кабинет Деница Желева и на членовете на екипа на премиера, резултатите са негативни, заяви държавната пресслужба.

Всички чиновници на администрацията на Министерския съвет се тест ват, откакто при започване на актуалната седмица бяха открити двама чиновници от администрацията с Covid-19.

Към сегашния миг вследствие на направените тест ове са открити нови два случая на инфектирани чиновници от администрацията на Министерски съвет и по този начин общият брой на инфектирани с Covid-19 чиновници става четирима.

По-голямата част от администрацията на Министерски съвет към този момент е тест вана, като до понеделник се чака да станат ясни резултатите и от последните тест ове.

По-рано през днешния ден бе обявено, че Деница Желева, е дала позитивна проба за ковид , както и че според протокола на Столичната районна здравна ревизия всички контактни лица са тест вани и карантинирани тази заран до излизане на резултатите от пробите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР