При много голям голямуспех премина поредното мащабно събитие за събиране

...
При много голям голямуспех премина поредното мащабно събитие за събиране
Коментари Харесай

Благотворителна кампания си постави цел: Закупуване на медицински хеликоптер

При доста огромен голямуспех мина следващото огромно събитие за събиране на капачки и стотинки във Варна. То се организира в събота пред Катедралата и предизвика варненци и хора от по-близки и далечни обитаеми места да донесат събраните пластмасови капачки и монети.

Тепърва ще стават ясни резултатите от следващата акция, проведена от сдружението „ Аз Вярвам и Помагам ”, които стоят задедноименната благотворителна акция. Ясна е обаче идната огромна цел – закупуване на медицински хеликоптер. Това разгласи ръководителят на сдружението Владислав Николов.

„ Започнах всичко това с 6 капачки, които събрах в шепата си в Морската градина преди 8 години... по-късно последва даряването на първа инсталация за бебета... втора инсталация.... трета инсталация.... 22-ра инсталация.... първата за Варна детска кола за спешна помощ за бебета... Първият в България мобилен пункт за кръводаряване....

Време ни е за медицински хеликоптер! Вярвам го! Време е и Вие да го повярвате и да го създадем! “, написа Николов в обществените мрежи.

Целта на „ Аз Вярвам и Помагам ” тази година бе обезпечаване на 500 хиляди лв., огромна част от които към този момент са налице. В резултат бяха закупени първата за Варна профилирана детска кола за спешна помощ и първият в България мобилен пункт за кръводаряване. Предстои обезпечаване и на детска неонатална кола за спешна помощ, като средствата са обезпечени напълно от предадените капачки, стотинки и парични дарения от жители и компании.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР