При миналогодишната си участие на Goodwood Festival of Speed, уникалният

...
При миналогодишната си участие на Goodwood Festival of Speed, уникалният
Коментари Харесай

McMurtry Speirling с извънземно поведение и в дъжда

При миналогодишната си присъединяване на Goodwood Festival of Speed, неповторимият като структура и задвижване McMurtry Speirling направи феноменално и предизвикващо законите на физиката показване, като сложи нов връх от 39.08 секунди на емблематичното трасе, подобрявайки предходното най-хубаво достижение на Volkswagen ID.R. с съвсем половин секунда.

Тази година, британското време не разреши на екипа на McMurtry Automotive да разгърне капацитета на Speirling, откакто в петък в региона заваля съществено, а съботните мероприятия бяха напълно анулирани.

Все отново McMurtry Speirling записа присъединяване на Goodwood Festival of Speed 2023, вследствие на което имахме опцията да забележим по какъв начин се движи рисковата " вентилаторна " кола на изцяло мокро трасе.



Да разгърне капацитета си, McMurtry Speirling има обаче и през днешния ден, в последния ден на Goodwood Festival of Speed 2023, което би било и спомагателен тласък за тези от в действителност платежоспособните клиенти, които имат предпочитание да придобият негов представител.



Серийният вид на електрическия McMurtry Speirling- PURE, ще бъде създаден в тираж от едвам 100 единици, като ще предложи по-добри от на миналогодишната версия на модела параметри и още веднъж ще се разчита на характерният вентилаторен резултат, който безусловно засмуква транспортното средство към пътя и му дава опция да развива безусловно невероятни скорости в завой.

тежи единствено 1000 кг, като съществени му габарити са дължина 3.45 метра, широчина 1.58 метра и височина от 1.02 метра.

Изцяло електрическата задвижваща система на едноместния болид е с мощ от 1000 конски сили, оптималната скорост на придвижване е над 300 км/ч, като задвижващи са задните колела.

Интегрираната на борда на Speirling PURE батерия е с потенциал от 60 kWh (дело на Molicel), като разрешава бързо зареждане за под 20 минути.

Speirling PURE, който е предопределен за приложимост само и единствено на писта или затворен маршрут, е оценен от McMurtry на 820 000 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР