При мъжете напрежението да си намерят партньорка сякаш е по-малко. Фактът,

...
При мъжете напрежението да си намерят партньорка сякаш е по-малко.
Фактът,
Коментари Харесай

Вижте защо някои мъже остават необвързани до по-висока възраст

При мъжете напрежението да си намерят партньорка като че ли е по-малко.
Фактът, че техният часовник от репродуктивна позиция тиктака по-бавно от този на дамите, евентуално е причина обществото да им „ прости “ статуса на необвързани/неженени до по-висока възраст. И въпреки всичко в един миг стартират намеци и подмятания, че и те се бавят със основаването на семейство. Къде е казусът, че не могат да си намерят половинка?
Ето и най-често срещаните аргументи за това:

Лоша хигиена
Няма нищо по-отблъскващо за една жена от неприятната хигиена на мъжа против нея. За да бъдете видяни и харесвани, би трябвало да инвестирате в себе си и да се погрижите за своята визия и здраве. Това включва постоянна подстрижка (на косата и оформяне на брадата), поддържане на чисти нокти; подобаващ парфюм; обезкосмяване тук-там, в случай че е необходимо; порядъчен подреден гардероб; подобаващ мирис и т. н.

Ниско самочувствие
Дамите не харесват неуверени мъже. Жените желаят да са ухажвани, преследвани, обгрижвани, да се усещат като „ слабия пол “ и по тази причина са привлечени от мъже, които работят с обсег, готови са за всяка обстановка и взимат решения с лека ръка. Увереността е пъклен секси и основава спокойствието у дамите, че могат да се оставят безусловно в ръцете на мъжа до себе си.

Неумело кокетничене
Как да спечелите вниманието ѝ, в случай че не умеете да флиртувате? Флиртът е най-интересната част от свалката и първата стъпка. Така че, в случай че един мъж се дъни още първоначално, то няма по какъв начин да продължи въобще до идната фаза.

Интровертност
Не е нужно да сте шумни и непрекъснато в купонджийски компании, само че интровертността е спънка, когато си търсите половинка. Процесът на опознаване и пробуждане на интерес изисква умела връзка и множеството интроверти не умеят да боравят с думите, което саботира шанса им да завоюват някоя жена, даже в действителност да имат огромен интерес и предпочитание.

Прекалена избирателност
Ако сте хубав, богат, интелигентен и харизматичен, то можете да избирате дълго. И въпреки всичко до време! Хубаво е човек да търси и избира, само че прекомерната избирателност най-после ще докара до безконечна самотност. Отношенията се градят на взаимни отстъпки. Няма съвършена половинка, тъй че спрете да я търсите, това не значи, че не можете да намерите човек, с който в действителност да сте щастливи.

Емоционален багаж от предходни връзки
Болката, пострадването и измяната от минали връзки оставят белег в сърцата на мъжете. Колкото и мощни да наподобяват, те нормално не могат да преодолеят неприятните прекарвания от предишните си връзки. Следователно те срещат доста компликации при влизането в нова връзка, където в последна сметка се оправят с доста несигурности и проблеми с доверието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР