При Луна във Везни често хората са склонни на отстъпки,

...
При Луна във Везни често хората са склонни на отстъпки,
Коментари Харесай

Астросъветът днес: На доброто отговори с добро, на злото - със справедливост и любов

При Луна във Везни постоянно хората са склонни на отстъпки, защото не са уверени в своята справедливост. Вътрешното „ аз” не бърза да отстоява персоналната позиция, по тази причина се старае да получи съвет в профил - от познати, сътрудници. Ден, в който царува дух на естетика и предпочитание за другарство, за партньорство. Конфликтите фрапантно понижават и хората стават по-миролюбиви, по-лесно схващат потребностите на другите. Нужда от правдивост и правда в обществото. Благоприятно за лечение на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

8-ми лунен ден продължава до 13:57ч. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Натрупаният от вас капацитет стартира да придобива форма. Всичко, което е било премислено и направено досега, минава в качествено ново положение. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Това да не ви смущава, тъй като е естествено при видоизменение на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в напълно разнообразни. Даденият интервал е постоянно комплициран. Колкото е по-тънко преобразованието, толкоз по неспокойно може да мине. По тези аргументи е желателно да се ограничите от наличието в огромни и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и правилни другари може.

9-ти лунен ден от 13:57ч до 14:56ч на идващия ден. Този лунен ден алегорично е обвързван със знака Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно. Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост.

В 9-ти лунен ден постоянно се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да направляваме страстите и при ненормалност да проучваме, кое е довело до това, само че аргументите би трябвало да търсим вътре в нас. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да прекараме в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останем в тясно другарство или усамотение. На нивото на тялото денят е обвързван с гърдите. Не е добър симптом, в случай че ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за прочувствена ненормалност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи възприятие за непълноценност. Желателно е по-малко да спите. Въздържайте се от полови връзки. Днес важи девиза на Конфуций: “На положителното отговори с положително, на злото - със правдивост и любов”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР