При катастрофа край път I-75 в петък вечерта е било

...
При катастрофа край път I-75 в петък вечерта е било
Коментари Харесай

Млада българска студентка загина при зверска катастрофа в САЩ

При злополука край път I-75 в петък вечерта е било убито 23-годишно момиче от България, което учело в Berea College, написа kentucky.com, издание от едноименния щат.
Йоана Иванова е починала наоколо до излаз от автомагистралата номер 77. Според локалните издания злополуката е станала сред лека кола - седан и камион. Според полицията в окръг Мадисън ударът е бил толкоз тежък, че седанът е бил безусловно срязан на половина, а задната седалка е хвърлена на 100 ярда от мястото на повредата.

Йоана е седяла на задната седалка на колата и е единствената починала в тежкия случай. Ранени са тримата, пътували в колата, както и водачът на камиона. Всички били незабавно откарани в болничното заведение.

Според предварителните мнения от полицията, един от факторите за случилото се е "многото алкохол ", обхванат от водача на леката кола.

Berea College е измежду най-престижните образователни заведения в Съединени американски щати и света, а българката Йоана Иванова - измежду надарените студенти. Младото момиче е посочено от състудентите си като една от очакванията на университета.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР