При извършване на полицейска проверка от страна на надзирател в

...
При извършване на полицейска проверка от страна на надзирател в
Коментари Харесай

Отново хванаха затворник от Варна с дрога зад решетките

При осъществяване на полицейска инспекция от страна на надзорник в Затворническото общежитие в Разделна в спалното помещение на ограничения от независимост К.К. (35 г.) от Варна, е открито, че същият държи в себе си четири пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, и пакетче с бяло кристалообразно вещество.

Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 1,06 гр. и амфетамин с тегло 0,27 гр. По случая, станал в понеделник, е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Миналата събота пък, към 22:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Сава», при осъществяване на полицейска инспекция на Х.К. (39 г.) от Силистра, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си 14 бр. пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, и шишенце с бели таблетки. Направената експертна информация открива, че се касае за хероин с тегло 0,7 гр., а таблетките са лекарствен артикул със специфичен режим на разпределяне. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР