При изключително голям интерес, което едва лу учудва някого, Христо

...
При изключително голям интерес, което едва лу учудва някого, Христо
Коментари Харесай

Стоичков се срещна с червените фенове в Самоков

При извънредно огромен интерес, което едвам лу учудва някого, Христо Стоичков безусловно взриви зала " Арена Самоков " в едноименния наш град. Камата беше на специфична среща, инициирана от фенклуба на ЦСКА в Самоков, както и по покана на кмета Ангел Джоргов.

Още от ранния петъчен следобяд улиците наоколо до спортната зала почервеняха от хора, искащи да видят онлайн Стоичков, да го пипнат, да се снимат или да си вземат автограф. И, несъмнено, той обърна внимание на всеки, без значение какъв брой време му лишава това.



Носителят на " Златната топка " за 1994 година Христо Стоичков почете поканата на основния уредник на самодейността Радослав Христов.

Срещата е част от националното турне на Христо Стоичков, а Самоков е към 19-и град, в който почитателите имаха опция да се срещнат с легендата на българския футбол.





Ицо Стоичков връчи копие от " Златната топка " на кмета на града, както и на локалното момче - Ивайло Йорданов, дал му оня пас, след който Камата прониза Мексико в Съединени американски щати през 1994-а.

Стоичков получи дарове от локалния фенклуб на ЦСКА с представители Радо Христо и Васил Занев, както и водачът на армейската агитка - Иван Велчев - Кюстендилеца.



Модерния ляв поздрави персонално всяка една от баскетболистките на Рилски състезател, които завоюваха купата на България, а по-късно се снима с тях.





Веднага по-късно, под бурните овации на залата, малъкият гайдар Стефчо изненада Стоичков и гостите с виртуозно осъществяване.





Христо за десерт би дузпа на кмета, която осъществя безпощадно.





Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР