При инцидента няма пострадали. На място имаше полицаи, които описаха

...
При инцидента няма пострадали. На място имаше полицаи, които описаха
Коментари Харесай

Стреляха срещу българския клуб в Охрид frognews.bg

При случая няма потърпевши. На място имаше служители на реда, които описаха вредите от стрелбата. По неофициална информация против клуба е стреляно с револвер от автомобил. Следи от стрелбата има по стените вътре в клуба и по прозорците и рекламните надписи на клуба.

 

Нападението е осъществено към 21:00 часа българско време в сряда.

Македонското министерство на външните работи осъди нападението против " гражданския клуб в Охрид ".

 

" Тревожен е фактът, че тези вандалски произшествия се повтарят в един къс интервал от време. Само преди няколко дни, на 20 ноември, бяхме очевидци на сходен вандалски акт, когато бе изпочупено външното стъкло на клуба. Това са изцяло неприемливи събития, които може да застрашат живота и да усилят ретроградните процеси, които са против европейската интеграция на страната ", се споделя още в известието от Министерство на външните работи.

 

От министерството на РСМ приканват " способените институции да подхващат нужните ограничения за разкриването на причинителите и да бъдат подхванати нужните ограничения за гарантирането на работата на този и на всички останали цивилен клубове в страната ".

 

Според Министерство на външните работи на РСМ " всички жители на страната имали свободата да показват своите убеждения и да пазят правата си, които са обезпечени от Конституцията на една почтена страна-кандидат за участие в Европейски Съюз ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР