При гостуването си във „Вечерното шоу на Джими Фалън“, иконата

...
При гостуването си във „Вечерното шоу на Джими Фалън“, иконата
Коментари Харесай

Мадона: Синът ми изглежда по-добре от мен в моите дрехи

При гостуването си във „ Вечерното шоу на Джими Фалън “, иконата на музиката и стила Мадона разкри, че на синът й Дейвид Банда, който е на 16 години, нейните облекла му стоят доста по-добре.

„ Той може да облече всякакво облекло и да наподобява луксозно, както даже не можете да си го визиите “, сподели тя на Фалън.

„ Това в действителност е дразнещо. Той носи моите облекла и наподобява по-добре с тях. Дори може да носи рокля и да наподобява мъжкарски”, добави тя.



„ Материалното момиче “ не се майтапи. Още през май дуото майка и наследник се появи с екипи на Адидас на Световното състезание на боксов мач в Бруклин.

Банда, който е прочут със своите джендърски фешън избори, открадна шоуто в яркочервена рокля. Тийнейджърът бе съчетал грабваща окото визия с жълти слънчеви очила, голям брой сребърни бижута и черни маратонки.



Но Дейвид е наследил от майка си повече от нейния нюх към модата. Изпълнителката на „ Like a Virgin “ сподели на Фалън, че синът й, който тя осинови през 2006 година, работи върху лична музика.

„ В последна сметка той ще бъде един от твоите посетители “, 63-годишната звезда похвали Банда, казвайки, че той има „ всичко, належащо ", с цел да бъде звезда.

Превод от в. Ню Йорк поуст
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР