При голямa конкуренция премина търгът за бензиностанцията, намираща се на

...
При голямa конкуренция премина търгът за бензиностанцията, намираща се на
Коментари Харесай

„Шел“ спечели търг с явно наддаване за бензиностанция в Ямбол

При голямa конкуренция мина търгът за бензиностанцията, намираща се на ул. „ Димитър Благоев “ №16, която се отдава чартърен от Община Ямбол с издигнатата в парцела едноетажна комерсиална постройка, заслон, газостанция и всички усъвършенствания, трайно прикрепени към парцела.

Той се организира през днешния ден от 10:00 часа в зала 100 на Община Ямбол. Пет бяха закупените тръжни документи, четири платените такси и трима участници се явиха на търга с очевидно наддаване, извоюван от компанията „ Шел “, която стопанисва обекта от 10 януари 1997 година.

Началната тържна цена за обекта беше 3421.32 с Данък добавена стойност, като тя доближи до месечен наем от 14 461.32 лв. с Данък добавена стойност.

Според изискванията на търга Община Ямбол задължава компанията в допълнение да влага 280 000 лв. – 90 000 лв. за създаване на детска площадка в града и 190 000 лв. за основаване на алея за пешеходно и еднопосочно велосипедно придвижване, монтиране на осветителни тела с поцинковани железни стълбове, озеленяване, монтаж на паркова мебел и облагородяване на региона, ситуиран сред двата ръкава на река Тунджа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР