При гледането на мач винаги има емоционални моменти. , производител

...
При гледането на мач винаги има емоционални моменти. , производител
Коментари Харесай

Футболен фен ли сте? Споделяме с вас 5+1 причини да гледате мачовете на смарт телевизор от KIVI

При гледането на мач постоянно има прочувствени моменти., производител на смарт тв приемници, знае по какъв начин да усъвършенства прекарването на феновете и да направи спортната картина още по-впечатляваща. За тези, които наблюдават футболните борби на смарт тв приемник, споделяме какви потребни функционалности предлага KIVI, с цел да направи гледането на мачове „ уау “ прекарване.

постави съществени старания, с цел да направи ТВ картината на своите продукти  ярка, плавна и наситена, в това число и при гледане на футбол. Допълнителните функционалности усъвършенстват потребителското прекарване и ви оказват помощ да извлечете максимума от пожеланото от вас наличие. Някои от вариантите работят автоматизирано, до момента в който други могат да бъдат включени и контролирани ръчно от настройките.

1. MEMC

Технологията MEMC е включена в тв приемниците на KIVI особено за гледане на спортни събития и динамични подиуми във филми. Тя автоматизирано проучва качеството на картината и прибавя нужния брой фрагменти, с цел да направи придвижванията на екрана да наподобяват по-плавни, с по-ясни елементи. Програмата проучва посоката и скоростта на изображението и настройва броя на фрагментите към честотата, нужна, с цел да накара топката и състезател на терена, да вземем за пример, да се движат без вибриране или замъгляване.

2. HDR

KIVI тв приемниците поддържат HDR освен за видео от външни носители, само че и за стрийминг наличие. Така че можете да се наслаждавате на гледането на мачове с оптималната изясненост и от телевизионни приложения. Съдържанието с висока резолюция се разпознава автоматизирано от тв приемника и няма потребност да влизате в настройките.

3. Ultra Clear

Ако гледате мачове по кабелна или сателитна телевизия, технологията Ultra Clear може да усъвършенства картината до 4K качество. Изображението става по-ясно и с повече елементи, с изравнени и изгладени остри цветни преходи. Може да настроите тази функционалност съгласно вашите желания, с цел да постигнете най-приятното преживяване при гледане.

4. Super Contrast Control

Технологията Super Contrast Control на KIVI основава дълбока и триизмерна картина. Тя ви разрешава да регулирате и персонализирате контраста на целия екран или елементи от него. Може да забравите за размазаната картина без дълбочина.  С технологията Super Contrast Control ще превърнете излъчването на футболния мач по спортния канал в холивудски екшън блокбъстър.

5. Max Vivid

Технологията Max Vivid , която контролира яркостта и наситеността на цветовете, ще направи картината по-жива. Счита се, че човешкото око може да разграничи най-голямата гама от оттенъци в зеления набор. Може да тествате това с футболния терен, употребявайки Max Vivid, до момента в който гледате мач.

Допълнителна алтернатива: игрови режим (Game Mode)

Ако следите футболните борби с геймпад в ръцете си, примерно с най-последната версия на FIFA за подпора, KIVI предлага специфичен игрови режим. Той усъвършенства настройките на вашия тв приемник за по-добро гейминг преживяване. Картината се изобразява на екрана с нужната периодичност на фрагментите и без закъснение. Това значи, че латентността сред осъществяването на деяние в играта и неговото обрисуване на екрана е изцяло минимизирано.

Посетете уебсайтовете на сътрудниците на KIVI за повече информация за цените на смарт тв приемниците от KIVI:,,,.

За KIVI

KIVI е интернационална компания, учредена през 2016 година с европейски офис в Будапеща, Унгария. Основната активност на компанията е дизайн и произвеждане на смарт тв приемници с разпространяване в Европа и Азия. Отделът за проучване и разработка работи в Украйна и Китай. 

До момента са продадени над 1,5 милиона устройства.

KIVI е сертифициран сътрудник на Гугъл и Netflix.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР