При една любовна връзка в началото небето е безоблачно, проблемите

...
При една любовна връзка в началото небето е безоблачно, проблемите
Коментари Харесай

7 неща, които половинката ви не трябва да иска от вас

При една любовна връзка първоначално небето е безоблачно, проблемите отсъстват и влюбените се любуват на любовта си. С течение на времето това се трансформира, хората стартират да се опознават и да предявяват съответните искания един към различен.
Две противоположности могат да се притеглят, само че единствено в случай че знаят по какъв начин да живеят със слабостите на другия. Ако допускате нужните взаимни отстъпки, любовта ви ще се резервира за по-дълго време. Но в случай че вашата половинка ви упражнява някакъв напън, а вие го търпите срещу вашата воля, по-добре се замислете дали желаете да сте с този човек в бъдеще.
1. Партньорът упорства връзката ви да е цялостна загадка
В началото множеството хора не обичат да обявяват обществено своята любовна връзка. Ако обаче половинката ви продължи да упорства за това, може би има някаква причина, която вие не подозирате. Не са редки случаите този човек да не е завършил още остарялата си връзка, тъй като се колебае кого да избере.
2. Когато половинката ви не се усеща добре, вие също имате виновност
Не е добре непрекъснато да обвинявате другия за това, с което не сте съгласни. Замислете се, че виновността може да е и в двамата. Трябва да изгладите споровете и да изкорените същността на казуса. Затова се съобразявайте повече с желанията на другия, изслушвайте го и се пробвайте да го разберете. Иначе рискувате да се стигне до разлъка.
3. Половинката непрекъснато желае да ви трансформира или пък желае вие сами да се измененията
Когато сътрудникът до вас стартира непрекъснато да ви дава упътвания и препоръки, това в избран миг става много досадно. За страдание, това е симптом, че любовта е отслабнала. Коригирането на държанието от страна на половинката стартира да ви писва и вие стартирате да чувствате съществено досада.
 Шест неща, които същински бясно влюбените двойки вършат Шест неща, които същински бясно влюбените двойки вършат
Има неща, които единствено влюбените вършат. Вижте кои са шестте най-изявени от тях:  1. Прекарват време дружно Не можете да се свърже...

4. Половинката ви тласка към нездравословни неща
Не е добре, когато половинката ви кара да вършиме неща, които са нездравословни за здравето ви. Приказки от вида: " Хайде възпламени най-малко една цигара " или " Защо да не се напием дружно " не са симптом на обич, а по-скоро на нарцисизъм. Човекът до вас би трябвало да се преценява повече с вашите стремежи и да почита вашето мнение и позиция. Грешно е да се подавате на неговите нездравословни привички, с цел да му угодите.
5. Половинката ви непрекъснато мърмори срещу вашето занимание
Ако обичате да вършиме нещо друго, което не подхожда на индивида до вас, не е добре, когато той почне да ви подлага на критика за това. Хората не са идентични и всеки обича да прави разнообразни неща. Трябва по-голяма приемливост и почитание към желанията на другия. Подигравките и рецензията няма да доведат до нищо положително.
 6 признака, че си предразположен на невярност 6 признака, че си предразположен на невярност
Много хора си мислят, че в никакъв случай не биха изневерили на половинката си, само че има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата...

6. Половинката непрестанно ви убеждава да я слушате за всичко
Когато някой се пробва да наложи мнението си и го прави непрекъснато, това по никакъв начин не е здравословно за връзката. Всичко това води до непрекъснати разногласия, кавги и проблеми, които могат да доведат до неприятна разлъка.
7. Човекът до вас ревнува от вашите триумфи
Когато един човек държи на различен, той би трябвало непрекъснато да му вдъхва храброст, увереност и кураж. Но в случай че усетите, че той непрекъснато неглижира вашите триумфи, това е причина, че този човек не е за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР