При драматично прехващане Top Guns на НАТО се насочва към

...
При драматично прехващане Top Guns на НАТО се насочва към
Коментари Харесай

Драматичен момент Top Guns на НАТО прехваща руски бойни самолети над Балтийско море

При трагично прехващане Top Guns на НАТО се насочва към аероплан на Путин северно от Полша – откакто към този момент са спрели съветски военни самолети над Балтийско море.

Два френски Мираж 2000-5 съумяха да прехванат съветски аероплан СУ-30-М, до момента в който беше над Балтийско море през вчерашния ден. След това френските изтребители неотложно бяха пренасочени към нова задача, където бързо смъкнаха съветски AN-72 над интернационалното въздушно пространство на север от Полша.

Това се случи, откакто Путин заплаши с нуклеарни удари на Запада по време на годишното си послание към нацията, откакто упрекна НАТО и Съединени американски щати, че „ се готвят да ударят “ Русия. Кремъл също по този начин твърди, че на 12 февруари НАТО е насочило бойни самолети, с цел да прехванат два ракетоносеца, способни да носят нуклеарни ракети, видяни да патрулират в Норвежко море.

Русия се е насочила към два самолета TU-95MS, с цел да патрулират в Норвежко море, ескортирани от група самолети Су35С. Полетът, траял пет часа, също видя " изтребители от непознати държав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР