При ДПС се наблюдава оздравяване и началото на един процес

...
При ДПС се наблюдава оздравяване и началото на един процес
Коментари Харесай

Илхан Андай: ДПС се опитва да влезе първа в пистата на Европа и света и показва как се реагира на динамиката

При Движение за права и свободи се следи излекуване и началото на един развой по подреждането на вътрешния двор и изчистването на непотребните неща. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " журналистът Илхан Андай и означи, че напоследък в Движение за права и свободи има разрушени структури и прекалено много интриги по места.

" Карадайъ завеща странни ходове на терен в Турция. Също по този начин незадоволителната работа на изселнически терен, никаква такава в Западна Европа, а това са все зони за уголемение на въздействието на Движение за права и свободи и калкулирането на по-добър избирателен резултат. Така че новият екип има ужасно доста работа. Говоря както за господин Доган, по този начин и за Пеевски, по този начин и за по-голямото ядро, които ще бъдат натоварени с доста задания ", изясни Андай.

По думите му на първота ходило е Ахмен Доган, на второто Делян Пеевски, а на третото са Филиз Хюсменова, Илхан Кючюк, Хамид Хамид: " Хамид е доста добър в специалността си. Неговите знания дават добавена стойност на Движение за права и свободи в парламентарния живот. Сабрие Сапунджиева, също по този начин, която до момента не я знаеха доста хора, само че беше доста потребен човек на Движение за права и свободи в Централната изборна комисия. Движение за права и свободи има няколко отлични кметове, като кметът на Белица, кметът на Джебел, които ще бъдат натоварени с доста, доста задания ", разяснява Илхан Андай.

Той посочи, че новата тактика на Доган се обрисува за една нова машина, където всяка част би трябвало да работи на най-много, добре смазана: " Дефектира ли една от тях, това ще рефлектира на самата машината. Така че тези от третото ходило получават огромен заем на доверие, само че самите те са наясно, че нямат право на разпределяне в нито един миг, нито пък да изневерят на новите правила и цели на Движението ".

Журналистът добави, че Делян Пеевски е посочил, че от водачите измежду главните политически сили, той е най в час във връзка с новия дневен ред в Европа и света и рефлектирането му в България: " Така и Движение за права и свободи се пробва да влезе първа в тази писта на това по какъв начин би трябвало да реагират българските политически сили по време на тази динамичност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР