При Борисов единствената завършена работеща система в България е корупцията,

...
При Борисов единствената завършена работеща система в България е корупцията,
Коментари Харесай

Манолова: При Борисов единствената работеща система е корупцията

При Борисов единствената приключена работеща система в България е корупцията, която е резултат от ръководството на Борисов. Корупцията е повсеместна и се трансформира в метод на мислене и на битие. Това би трябвало да е прекъснато. Заради корупцията изтича голям запас, тъй че българските жители са най-бедните, най-болните, най-ограбваните от монополистите, с най-мръсния въздух в Европа.
Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " Мая Манолова пред медиите в Стара Загора. Манолова е в града, с цел да поддържа митинга против мръсния въздух.

" Огромният проблем е слугинажът на институциите към стопански мощните. В качеството си на омбудсман сезирах институциите. Случаят в Нова Загора е образец за това по какъв начин институциите си трансферират топката, не чуват жителите и обслужват ползите на стопански мощните. За да не накърнят интереса на притежателя на централата, институциите са подготвени да подценен публичния интерес и законовите си пълномощия. Всички знаят, че в Нова Загора въздухът е замърсен, само че никой не подхваща дейности това да се спре. Сериозните стопански ползи не са причина институциите да си затварят очите повече от шест години ", добави Манолова.

От самодейността упорстват да бъде направен отчет Оценка на въздействието върху околната среда на въпросната централа и той да покаже дали настоящото дружество замърсява околната среда и дали е нездравословно за здравето.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР