При безпрецедентното нахлуване в сградата на народния избор във Вашингтон

...
При безпрецедентното нахлуване в сградата на народния избор във Вашингтон
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: 25-тата поправка за отстраняване на президента на САЩ няма да се задейства

При невижданото навлизане в постройката на националния избор във Вашингтон имаше една относителна безстрастност на органите на реда. Това разяснява в " Денят стартира " Елена Поптодорова, вицепрезидент на Атлантическия клуб, след невижданото навлизане на стачкуващи, подкрепящи Доналд Тръмп, в постройката на Американския конгрес.

От през вчерашния ден и за в бъдеще излиза доста сериозен проблем за самата Републиканска партия, тъй като след станалото тази нощ, един по един, видни републиканци се отхвърлят от своите подписи в така наречен възражения. Затова доста по-бързо ще завърши процесът на броене, изясни Поптодорова.

В самата Републиканска партия протича развой на разделяне, резултат от държанието на Тръмп. Другият тежък проблем е средата, която той култивира за тъпчене на правила, изграждани в продължение на десетилетия, безапелационна е Поптодорова.

По думите й, разделяне в обществото постоянно е съществувало, тъй като политиката там е доста жива и по тази причина е изцяло естествено всяка група да има желанието да се произнася и утвърждава.

25-тата корекция за премахване на президента няма да може да се прокара - има членове на кабинета, които биха я подкрепили, само че болшинство няма да се събере, счита още Поптодорова.

Според нея, в случай че новоизбраният държавен глава Джо Байдън успее да овладее коронавирус епидемията, това ще е стъпката на " омекотяване " в публичната среда.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР