При акцията е разкрита взломна кражба, извършена от непълнолетни. Разследват

...
При акцията е разкрита взломна кражба, извършена от непълнолетни. Разследват
Коментари Харесай

115 шофьори са глобени при спецакцията в Русенско

При акцията е разкрита взломна кражба, осъществена от малолетни. Разследват се други три закононарушения

Мъж е задържан за владеене на опиати, а 115 водачи са санкционирани за седем часа при спецоперация през днешния ден на полицията в Русенско. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева, представена от Българска телеграфна агенция.

Операцията, чието начало бе сложено тази заран, е ориентирана към противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред, попречване и откриване на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, махали и квартали, както и надзор по съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата.

Малчева изясни, че са тествани 387 души и 264 моторни транспортни средства. Съставени са 23 акта и 92 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Засечен е и водач с над 1,2 промила алкохол.

Извършени са инспекции на 15 магазина, четири пункта за търговия с боклуци от черни и цветни метали, а също на заложни къщи, автокъщи, сервизи, питейни и увеселителни заведения.

При акцията е разкрита взломна кражба, осъществена от малолетни. Разследват се други три закононарушения.

Малчева изясни, че спецоперацията в региона продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР