При 5 от случаите огнеборците са гасили горящи контейнери за

...
При 5 от случаите огнеборците са гасили горящи контейнери за
Коментари Харесай

Русенските пожарникари са се отзовали на 10 сигнала през почивните дни

При 5 от случаите огнеборците са гасили горящи контейнери за боклук

През изтеклите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 10 сигнала. В събота пожарникарите са гасили 5 пожара – един в мазе на къща, а останалите са били запалвания в контейнери за боклук на разнообразни адреси в Русе.

От 09:17 до 10:40 ч. в съботния ден екип от трима чиновници на РСПБЗН – Сливо поле е изпратен на сигнал за пожар в мазе на къща в с. Борисово. На място е открито, че горят рола с полиетилен за оранжерии, складирани в мазето. Причина за запалването е зародило късо съединяване в разклонител. При случая няма потърпевши хора.

Вчера огнеборците са имали още 5 сигнала за зародили катастрофи и за оказване на помощ. Посетили са адрес в с. Щръклево, поради запалване в ел. табло на къща, което е било изгасено от стопаните, като при случая не са потърпевши хора; гасили са запалване в резервоар на ул. Котовск в Русе; оказали са подпомагане на екип на ЦСМП за преместване на пациент до линейка; гасили са запалване в боклуци наоколо до постройка на някогашния електротехникум в Русе; потушили са запалване от късо съединяване в гараж на адрес в гр. Сливо поле.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР