Презумпцията е, че същността на човека се познава по това,

...
Презумпцията е, че същността на човека се познава по това,
Коментари Харесай

Социална мрежа свързва хората според храната в хладилника им

Презумпцията е, че същността на индивида се познава по това, което яде

„ Като качите изображение на храната си, можете да се свържете с други хора, които са осъзнали, че сте това, което ядете! “, написа на страницата на обществената мрежа на Samsung (източник: CC0 Public Domain)

Стремежът за привличане на клиенти и създаване на лоялни общности поражда непредвидени начинания. Една от тях е нова обществена мрежа, в която хората споделят наличие от… хладилниците си.

Проектът на Samsung се назовава Refrigerdating и е много невероятен на фона на известните сега обществени мрежи. Корейската компания предизвиква хората да разгласяват в мрежата не своите селфита и други фотографии, а фотоси на храната и напитките в хладилника.

Компанията счита, че обработените с разнообразни стратегии фотоси на хора, оповестени в обществените мрежи, изкривяват визията за личността. Според идеолозите на новата мрежа, наличието на хладилника приказва повече за същността на индивида.
още по тематиката
На адрес Refrigerdating.com всеки може да качи фотография от вътрешността на своя ледник и, несъмнено, да прегледа фотографиите от други хора. Регистрираните консуматори на мрежата могат да поддържат връзка, в случай че маркират фотосите си едни други.

„ Refrigerdating е услуга, която ви оказва помощ да намерите обич въз основа на наличието на вашия ледник. Като качите изображение на храната си, можете да се свържете с други хора, които са осъзнали, че сте това, което ядете! “, споделят от обществената мрежа.

Все отново това е фирмен план на Samsung, който обслужва бизнеса на компанията с битова техника, в частност хладилници – това проличава ясно от връзките в мрежата към страници, представящи напредналите технологии на корейския производител като FamilyHub.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР