Президентството вече са решили, че управляват, и то дългосрочно. Това

...
Президентството вече са решили, че управляват, и то дългосрочно. Това
Коментари Харесай

Даниел Митов във Варна: Президентството са решили, че управляват, и то дългосрочно

Президентството към този момент са решили, че ръководят, и то дълготрайно. Това сподели във Варна зам. - ръководителят на ГЕРБ Даниел Митов, съобщи кореспондент на Moreto.net. Коментарът си той направи във връзка изявление на вицепрезидента Илияна Йотова, че третият мандат за оформяне на държавно управление ще бъде връчен на партия, която да продължи целите на служебния кабинет.

„ Трябва да направя едно конкретизиране, че служебният кабинет не може да има други цели също така да приготви избори. “, сподели Митов.

Ясно е за какво се докарахме до процедура по трети мандат. Ясно е, че към този момент можеше да имаме кабинет, в случай че останалите политически обединения бяха подходили съществено към предлагането за кабинет при първия мандат, счита зам. - ръководителят на ГЕРБ.

„ При връчване на трети мандат е ясно, че в случай че продължим по същия метод, нищо положително не ни чака. През последната седмица станахме очевидци на разкрития към ръководството на Политическа партия, които неизбежно водят до извода, че ръководството е заложило многоборйни рецесии и е било подвластно на голям брой корупционни практитки – знаете резултатите от краткотрайната комсиия по Джемкорп, последните дни гръмна и абсурдът с криптобанката Нексо, която е непосредствено обвързвана с Политическа партия.

В Народното събрание, в случай че наблюдавате гласуванията ще установите, че има едно задоволително добре офоромено протрансатлантически, и проевропейско мнозинство- ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи, Демократична България и Български напредък.

ПП изключително по въпросите с Лукоил гласоподава дружно с Възраждане. Бранят неистово Лукоил “, сподели още Митов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР