Президентските избори в САЩ утре се очертават като най-голямото хазартно

...
Президентските избори в САЩ утре се очертават като най-голямото хазартно
Коментари Харесай

Тръмп срещу Байдън: Милиард лири заложени при букмейкъри за изхода на изборите

Президентските избори в Съединени американски щати на следващия ден се обрисуват като най-голямото хазартно събитие за всички времена, като един човек е заложил рекордните 1 милион английски лири за победа на претендента на демократите Джо Байдън, съобщи Ройтерс, базирайки се на букмейкъри.
Все още има напор от искащи да заложат на изхода от вота. По оценка на Матю Шадик, началник на политическите
залагания в " Ладброукс корал груп ", общата сума на залозите доближава към 1 милиард лири. Шансовете на президента републиканец да бъде избран отново леко се усъвършенстваха през уикенда, само че Байдън остава любимец в онлайн залаганията.
 Щатите, които са решаващи за изборите в Съединени американски щати Щатите, които са решаващи за изборите в Съединени американски щати
С решаваща роля за американските президентски избори ще бъдат 14 щата. Очаква се Байдън да завоюва в Кънектикът, Ню Джърси, Илинойс,...
Според английския
букмейкър " Смаркетс " вероятността Байдън да победи е 65 %, а възможностите на Тръмп са се повишили от 34 на 35 %. Британският уебсайт за залагания " Бетфеър " удостовери, че възможностите на Тръмп са се подобрили до това равнище. Един човек е заложил 1 милион лири на Байдън, оповестиха от компанията. Това е най-големият политически залог за всички времена. При победа на Байдън заложилият ще получи 1,54 милиона лири.
Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати има забележителна преднина в националните анкети, само че конкуренцията е пооспорвана в основните щати, които евентуално ще решат изхода от изборите, отбелязва Ройтерс. " Флорида е щат, където съгласно допитванията Байдън е по-вероятният победител, само че пазарите дават Тръмп като любимец. Републиканската партия постоянно се показва по-добре от плануваното в анкетите в този щат ", уточни Шадик. До момента са заложени 271 милиона лири на изборите в Съединени американски щати в " Бетфеър ", оповестиха от компанията.
Букмейкърската къща приема
залози до оповестяването на резултатите и чака общата сума на залаганията да доближи 400 милиона лири - двойно повече от тази през 2016 година Повечето огромни залагания се вършат отвън Съединени американски щати, защото в тази страна е нелегално да се залагат пари на политически събития, отбелязва Ройтерс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР