Президентските избори ще са през ноември и от гледна точка

...
Президентските избори ще са през ноември и от гледна точка
Коментари Харесай

Ива Митева заговори за избори през ноември, не само за президент, ами и за парламент

Президентските избори ще са през ноември и от позиция на икономии е по-добре да са две в едно, в случай че не се сформира постоянно държавно управление. Това съобщи в Разград ръководителят на Народното събрание Ива Митева. В очакване на кого ще бъде връчен третият мандат тя показа, че съгласно нея ще е по-добре да го получи ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! ", съобщи БГНЕС.

Актуализацията на бюджета се разисква съществено и задълбочено и ще мине на първо и второ гласоподаване по график, добави Митева. " Друг е въпросът дали бюджетът ще бъде признат с тези параметри, с които е импортиран, тъй като както ние, по този начин и сътрудниците от " Демократична България " и Българска социалистическа партия, имат обструкции във връзка с обособени параметри ", разяснява тя. Затова министрите са изготвили и обновена картина, на Консултативния съвет при президента са показали нова информация и нови данни, тъй че всичко ще бъде взето поради, като се работи интензивно по този въпрос, добави още тя.
 Дончев не вижда избори 2 в 1 като добър вид Дончев не вижда избори 2 в 1 като добър вид
В капан сме. Избори " 2 в 1 " е неприятен вид – и като организация, а и никой не знае какво ще произведат. Парламентарни и президент...

" Преизчисляването на пенсиите също би трябвало да се случи, само че изрично не по метода, по който е импортиран от Българска социалистическа партия ", счита Митева. Според нея при преизчисляването всички пенсионери би трябвало да получат нарастване, а освен избран брой от тях.

Председателят на Народното събрание сподели още, че това, което не приема, е популизмът. " Да, доста е хубаво да се дават обещание доста пари, само че би трябвало да се вижда действителната картина ", сподели тя. Затова апелът и молбата ѝ към политиците, към Народното събрание, към президента и към Министерския съвет е да се спре с популизма и да стартира да се приказва за действителните дейности, които би трябвало да се извършат. Според нея Народното събрание е почнал да работи добре, има обединяване към някакви параметри, по тази причина е обнадеждена, че актуализацията ще се случи.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР