Президентската съпруга Деси Банова се обиди люто на Нова телевизия. След

...
Президентската съпруга Деси Банова се обиди люто на Нова телевизия.
След
Коментари Харесай

Люта обида: Деси Банова се отрече от миналото си, бълва огън...

Президентската брачна половинка Деси Банова се обиди люто на Нова телевизия.

След като разбрали, че ще останат без синоптички поради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, от медията предложили на Банова да се върне на екран, написа „ Уикенд”. В момента две от трите хубавици, които оповестяват прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете.

Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала единствено с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма по какъв начин да поемат всички излъчвания. Затова от медията отправили оферта към брачната половинка на Росен Плевнелиев – Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта. Тя обаче ненадейно се обидила от предлагането. „ Искам да повеждам лична графа или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата “, отрязала предлагането Деси.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди наследник на някогашния президент. Тогава се заприказва, че надали ще се завърне в малкия екран, защото възприема работата си като незадоволително влиятелна. Идеята да бъде просто брачна половинка и майка, въпреки и на някогашен държавен глава й омръзнала, настояват нейни приятелки. Деси от дълго време имала предпочитание да продължи рубриката си „ Историите на триумфа “, в които представяше съумелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й декларирали, че надали ще намерят ефирно време за предаването, само че пък ще се радват тя да показва синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнота заради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР