Президентската администрация в Съединените щати официално предложи да легализира марихуаната

...
Президентската администрация в Съединените щати официално предложи да легализира марихуаната
Коментари Харесай

Белият дом предлага легализиране на марихуаната в САЩ

Президентската администрация в Съединените щати публично предложи да легализира марихуаната на федерално равнище.

„ Никой не би трябвало да влиза в пандиза единствено, тъй като употребява или има марихуана. Точка! “, съобщи президентът Джо Байдън в особено видеобръщение.

В четвъртък, 15 май, Министерството на правораздаването предприе значима стъпка към смяна на листата на марихуаната, като публично стартира процеса за прекласифициране на опиата като по-малко рисков и премахването му от категорията, в която се третира като по-опасен от субстанции като фентанил и метамфетамин.

 Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците  Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците

Администрацията на Байдън алармира, че ще предприеме дейности за прекласифициране на опиата от Списък I - подредба, включваща опиати като хероина - в по-малко строгия Списък III.

Така за първи път ще признаят медицинските изгоди от опиата на федерално равнище.

Законът ще разреши на поданици на възраст над 21 години да закупуват законно канабис и ще анулира хиляди присъди в целия щат

Администрацията на Съединени американски щати за битка с опиатите предложи смяната за унищожаване на марихуаната от федералния лист на рисковите опиати в четвъртък.

Така стартира 60-дневен интервал за мнения, който ще разреши забележки ремонти по отношение на предлагането за смяна на листата, преди то да бъде финализирано.

Петима души са задържани

Припомняме, че Байдън за първи път подреди на федералните организации да преразгледат метода, по който се класифицира използването на марихуана, през октомври 2022 година, седмици преди междинните избори през същата година.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР