Президентшата бе с перфектна прическа и в настроение, въпреки че

...
Президентшата бе с перфектна прическа и в настроение, въпреки че
Коментари Харесай

Какво скри в Бургас под бялата наметка първата дама Деси Радева

Президентшата бе с съвършена прическа и в въодушевление, макар че китката й явно е счупена и цялата в гипс

Какво се е случило с първата дама на България Деси Радева в границите на към десетина дни, откогато за последно репортерите на Флагман.бг я видяха на градския празник в Карнобат на 26 септември.

За грандиозното честване на Деня на Свети Йоан Богослов и старта на предизборната акция на кандидат-кмета Георги Димитров, Деси направи мощно усещане, появявайки се в късния следобяд в ефирна рокля от змийски принт.

Екипът ни дочу хапливи реплики от страна на карнобатските представителки на нежния пол, че типът й е недопустим за протоколното събитие, явно нямайки никаква визия, че тоалетът е дело на фамозната моделиерка на Karen Millen.

Тази вечерДеси прикова погледите на репортерите ни с безусловно същото облекло, с което влезе в бургаската Опера, придружавайки Румен Радев на тържествената гала за отбелязването на 60-ата годишнина от основаването на държавния Университет " Проф. доктор Асен Златаров ".

Първата дама бе заместила единствено марковите обувки в цвят „ Сахара ” и огромна тока със тъмнокафяв велур – още веднъж на тъничък ток. При влизането в залата тя държеше повърхностно бяло якенце в лявата си ръка, а пръстите й придържаха калъф за очила, показвайки по този метод, че е напълно заета. Деси фактически съумя да заблуди голямата аудитория и медиите, ръкувайки се с десницата с редица публични лица.

На първия ред тя даже сподели и огромна част от прелестните си дълги крайници, кръстосвайки ги повърхностно под приплъзващата се змийска материя. След речите Деси ръкопляскаше без да подвига лявата ръка.

Тя прекара повече от 2 часа, въпреки и с контузена ръка, и не сподели по никакъв метод, че се усеща дискомфортно довечера в града, в който е израснала. И въпреки да будеше неразбиране със змийския си принт, тя несъмнено акцентира, че в Бургаско държи да носи точно обичаната си рокля.
 26.09 в центъра на Карнобат – Георги Димитров и брачната половинка му Минка (в черна коктейлна рокля)
посрещат президентското семейство за празника на града
  Още фотоси от честването на 60 години Университет " Проф. Асен Златаро " вижте ТУК:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР