Президентката на италианския волейболен гранд Азут (Модена) Катя Педрини се

...
Президентката на италианския волейболен гранд Азут (Модена) Катя Педрини се
Коментари Харесай

Шефката на Модена за Радо Стойчев, Нгапет и Бруно

Президентката на италианския волейболен гранд Азут (Модена) Катя Педрини се изрече доста ласково за българския треньор на отбора Радостин Стойчев в изявление за локално телевизионно предаване. Шефката на Модена приказва и по разгорещилата се в последно време тематика за възможен трансфер на френската звезда Ървин Нгапет и бъдещето на олимпийския първенец Бруно Резенде.

" Радо Стойчев е милосърден човек, раздава се на най-много. Благодарение на това, че пристигна при нас, той съумя да се разкрие, да покаже същността си. Надявам, че за в бъдеще ще покаже още повече от своя темперамент и ще разреши и на тима да го опознае по-добре ".

" Тази история с Нгапет ме разсмива. В реалност имаше руснаци на мача, само че те не бяха пристигнали поради негов възможен трансфер. Това бяха хора от Руската федерация, които бяха тук поради Волейболната Лига на Нациите, новата Световна лига. Инспектираха Модена, където Русия ще играе в последния си шампионат от групите. Наистина имаше предложение от нов супер клуб в Париж, който, несъмнено, се опита да го притегли, само че то беше отхвърлено. Ървин към момента има контракт с нас ".

За бъдещето на Бруно Резенде пък сподели: " Той е в Модена, тъй като обича града, тъй като има Ървин и тъй като аз съм тук. С него няма никакви подводни камъни. Веднага щом му пристигна времето, ще приказваме с него и ще ви осведомяваме всички вас ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР