Президентите на САЩ и Русия Джо Байдън и Владимир Путин

...
Президентите на САЩ и Русия Джо Байдън и Владимир Путин
Коментари Харесай

Байдън и Путин разговор по телефона

Президентите на Съединени американски щати и Русия Джо Байдън и Владимир Путин организираха телефонен диалог, заяви Белият дом.
Това е първият диалог сред президентите, откакто Байдън даде позитивен отговор на въпроса дали счита съветския президент за „ палач “, съгласно „ Комерсант “.
 Google приканва Джо Байдън да работи с Европейски Съюз в региона на технологиите и търговията " Google " приканва Джо Байдън да работи с Европейски Съюз в региона на технологиите и търговията
" Google " (Google) приканва администрацията на американския президент Джо Байдън да одобри покана от Европейската комисия за съставяне...
Държавните глави разискаха стратегическата непоклатимост, контрола над оръжията, хакерските атаки против американски ведомства, намесата в изборите в Съединени американски щати, както и обстановката в Украйна. За по-подробно разискване на всички въпроси, ръководителят на Белия дом предложения съветския президент да се срещнат през идващите месеци в трета страна.
желанията за продължение на разговора по отношение на стратегическата непоклатимост в границите на разширението на СТАРТ, заяви ТАСС.
В диалогът с Путин Байдън „ е дал да се разбере, че Съединени американски щати ще работят твърдо в отбрана на националните си ползи в отговор на съветски дейности като хакерски атаки и интервенция в изборите “.
Байдън е подчертал " уговорката на Съединени американски щати за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна ", се споделя в изказване на Белия дом.
 Байдън не изключва съдействие с Путин – без значение по какъв начин го назовава, съгласно The Washington Post Байдън не изключва съдействие с Путин – без значение по какъв начин го назовава, съгласно The Washington Post
Когато държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен разказва позицията на президента Джо Байдън по съществени въпроси на външната политика, отг...
Американският президент е изразил терзанията си от неочакваното струпване на съветска войска в окупиран Крим и по украинските граници и е призовал Русия да деескалира напрежението, се споделя още в изказването на Белия дом.
„ Президентът Байдън удостовери задачата си за създаване на постоянни и предсказуеми връзки с Русия в сходство с ползите на Съединени американски щати и предложи среща на върха в трета страна през идващите месеци, с цел да се разиска цялостния набор от проблеми, пред които са изправени Съединени американски щати и Русия “, се споделя в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР