Президентите на Русия, САЩ и Беларус са сред наградените с

...
Президентите на Русия, САЩ и Беларус са сред наградените с
Коментари Харесай

Путин, Тръмп и Лукашенко получиха анти-Нобелови награди

Президентите на Русия, Съединени американски щати и Беларус са измежду наградените с пародията на Нобеловите награди по отношение на пандемията от ковид, съобщи БГНЕС, базирайки се на ТАСС.
, наричани още анти-Нобелови награди, се присъждат „ за неуместни достижения, които първо ви карат да се смеете, а след това да мислите “. Инициативата започва през 1991 година по самодейност на списанието „ Annals of Incredible Research “ като подигравка на Нобеловите награди. Като " премия " за лауреатите тази година уредниците са подготвили книжен куб от рециклирана хартия и копие на зимбабвийската банкнота от 10 трилиона $.
 Кание Уест има портрет на Путин на стената си Кание Уест има портрет на Путин на стената си
Рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент на Съединени американски щати, продължава да шокира публиката с гръмки изказвания. Съпругът на Ким Карда...
Руският президент, американският президент, английският министър председател, беларуският президент и водачите на пет други страни бяха посочени измежду носителите на комичната премия, присъдена за ексцентрични хрумвания и неуместни научни достижения.
Победителите се афишират и награждават годишно в Харвардския университет, само че заради пандемията този път 30-та гала по награждаването беше излъчена през портала improbable.com.
„ Наградата за здравно обучение се връчва на водачите на Бразилия, Англия, Индия, Мексико, Беларус, Съединени американски щати, Турция, Русия и Туркменистан “, сподели създателят на премията Марк Ейбръхамс, редактор на „ Annals of Incredible Research ”.
„ Тази година премията се присъжда за потреблението на пандемията от ковид, като урок за света, че политиците могат да имат по-голямо влияние върху живота и гибелта, в сравнение с учените и лекарите ", съобщи Ейбръхамс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР