Президентите на Русия и САЩ и не са провели телефонни

...
Президентите на Русия и САЩ и не са провели телефонни
Коментари Харесай

Кремъл: Путин и Тръмп не са разговаряли в дните на вълнения във Вашингтон

Президентите на Русия и Съединени американски щати и не са провели телефонни диалози на 6 и 7 януари, през дните на протестите във Вашингтон. Това съобщи прессекретарят на съветския водач пред кореспонденти.
" Не, не е имало контакт с Тръмп на 6 или 7 януари ", сподели представителят на Кремъл.
 CNN: Тръмп помилва Стив Банън по обвиняване в заграбване на пари от дарения CNN: Тръмп помилва Стив Банън по обвиняване в заграбване на пари от дарения
Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп реши да помилва някогашния си консултант Стивън Банън, който беше упрекнат в измами и заграбване на...
Във вторник някогашният държавен секретар на Съединени американски щати, в диалог в подкаст с ръководителя на Камарата на представителите, допусна, че на 6 януари в американската столица. По време на този диалог, извършен по-рано през януари, Клинтън счита, че " съветският президент Владимир Путин може да е получил информация от президента Тръмп за хаоса " във Вашингтон. В тази връзка Клинтън изиска да получи запис на телефонните позвънявания на Тръмп, с цел да разбере дали е разговарял с съветския президент по времето, когато.
Кремъл по никакъв метод не се приготвя за встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън, само че разчита на положителни връзки с Вашингтон. Това сподели още прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.
" Нищо няма да се промени за Русия откакто Байдън встъпи в служба. Русия, ще живее както е живяла в продължение на доста стотици години, стремейки се към положителни връзки със Съединените американски щати ", съобщи Песков. " Ще бъде ли това отсрещната политическа воля, ще зависи от господин Байдън и неговия екип. "
Той напомни, че по-рано Путин е поздравил Байдън за избирането му за президент на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР