Президентите на Русия и Сърбия Владимир Путин Владимир Путин -

...
Президентите на Русия и Сърбия Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Путин и Вучич са обсъдили ситуацията в Украйна и Косово

Президентите на Русия и Сърбия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. разискаха по телефона обстановката в Украйна и развитето на събитията в Косово, заяви пресслужбата на Кремъл, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5635
Двамата президенти разискаха редица интернационалните въпроси, в това число обстановката в Украйна и развиването на събитията в Косово, се споделя в известието,

В Кремъл означиха, че президентите са удостоверили, че желаят поредното подсилване на стратегическото партньорство сред Русия и Сърбия въз основата на обичайно тесните връзки сред народите на двете страни.

Путин и Вучич са разискали и стъпките за разширението на взаимноизгодното търговско-икономическо съдействие сред Русия и Сърбия.  Двамата водачи са се договорили, че Русия няма да стопира доставките на газ за Сърбия. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР