Президентите на Русия и Китай Владимир Путин Владимир Путин -

...
Президентите на Русия и Китай Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Путин обеща на Си потоци природен газ и покани китайските компании да инвестират в Русия

Президентите на Русия и Китай Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и Си Цзинпин разискаха икономическите параметри на съдействието сред двете страни по време на втория ден от формалното посещаване на китайския държавен глава в Москва, оповестяват международните организации.

Пред китайския си сътрудник Путин съобщи, че до 2030 година Русия ще доставя на Китай най-малко 98 милиарда куб. метра природен газ годишно. Двете страни са договорили всички параметри на тръбопровода " Силата на Сибир-2 ", уточни още Путин.

Руският президент също така разгласи, че Русия е подготвена да помогне по всякакъв начин на китайския бизнес за влага в страната и да размени западни компании, напуснали страната след началото на войната в Украйна.

От своя страна Си посочи, че съдействието сред двете страни " непрекъснато се уголемява " и " първите плодове " на това съдействие към този момент могат да се видят. Той добави, че двете страни ще би трябвало да работят взаимно, " с цел да реализиран новите си цели ", без да прецизира за какви цели става дума, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР