Президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Дзинпин

...
Президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Дзинпин
Коментари Харесай

New York Post: Байдън се страхува от отговора на Путин на санкциите

Президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Дзинпин на процедура управляват външната политика на Вашингтон, написа колумнистът на New York Post Дъглас Мъри.

„ След решителните дейности в Крим, Москва ускори позициите си на интернационалната сцена и може да диктува изискванията на Запада “, цитира РИА Новости думите на създателя на публикацията.

По мнението на Мъри, тази обстановка в Съединени американски щати е породена от страха на американския водач Джо Байдън, че съветският президент може да реагира на глобите.

„ Всичко се случва заради нашия боязън от ответните дейности на Путин, които евентуално ще бъдат много по-разрушителни за нас “, се споделя в публикацията.

Освен това той обръща внимание на самостоятелната политика на КНР, която преследва личните си цели и не се преценява с НАТО.

Изданието уточни и неуспеха на санкционната война против Москва.

" Владимир Путин чудесно знаеше до какво ще доведат икономическите ограничавания против Русия и по тази причина не се опасяваше от тях. Той знаеше, че глобите ще доведат до повишение на цените на силата ", написа в обявата.

На 25-ия Петербургски интернационален стопански конгрес съветският президент Владимир Путин съобщи, че в Европа " същинските ползи на жителите, на националния бизнес се изтласкват все по-навътре в задния двор ". Според него такова отделяне от действителността може да докара до " съществени социално-икономически промени, до деградация, а в близко бъдеще и до промяна на елитите ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР