Президентите на ФИФА и УЕФА – Джани Инфантино и Александър

...
Президентите на ФИФА и УЕФА – Джани Инфантино и Александър
Коментари Харесай

ФИФА и УЕФА поздравиха Гонзо

Президентите на ФИФА и УЕФА – Джани Инфантино и Александър Чеферин, изпратиха приветствени телеграми до Георги Иванов след избора му за президент на Българския футболен съюз.

“Господин Президент, апелирам приемете най-искрените ми поздравления по отношение на избирането Ви за президент на Българския футболен съюз. Вашата експертиза и лидерски умения, както и Вашият опит, сигурно ще окажат голямо въздействие върху развиването на нашата красива игра в България. Убеден съм във футболния капацитет на страната Ви – постоянно може да разчитате на персоналната ми поддръжка и тази на ФИФА за реализиране на задачите Ви ”, гласи част от приветствения адрес на Джани Инфантино.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин също честити изборната победа на Георги Иванов: “Господин Президент, приветствам Ви за избирането Ви за президент на Българския футболен съюз. Желая Ви всичко най-хубаво, Георги, във Вашата нова управителна роля в българския футбол ”.

Професор Николай Изов ще бъде един от тримата вицепрезиденти на БФС. Той към този момент бе определен за член на Изпълкома на Конгреса по предложение на новия президент Георги Иванов-Гонзо.

В продължение на 4 година проф. Изов бе ректор на НСА " Васил Левски ", като в края на предходната година на поста бе определен проф. Красимир Петков. Сега 65-годишният някогашен ректор е учител към катедра „ Водни спортове “.

Очаква се другите двама вицепрезиденти на БФС да са Атанас Фурнаджиев и ръководителят на ПФЛ Атанас Караиванов. Те ще бъдат одобрени на първото съвещание на новоизбрания Изпълком в края на месец март.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР