Президентът връчи папката с третия мандат на Има такъв народ.

...
Президентът връчи папката с третия мандат на Има такъв народ.
Коментари Харесай

Има такъв народ върна неизпълнен третия мандат

Президентът връчи досието с третия мандат на " ИТН ". Както се очакваше, от партията го върнаха несбъднат единствено няколко секунди по-късно. Папката взе заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

" Благодарим за доверието. Напълно разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с тези изцяло ненужни промени в Конституцията, срещу които Има Такъв Народ гласоподава. За страдание в това Народно заседание нашите гласове бяха прекомерно малко, с цел да можем да ги спрем. Правителството от последните 9 месеца от дълго време сме го определили като нездравословно, тъй че се радваме, че тази мъка завършва. За нас това ръководство е порочно и би трябвало да се отива на избори. Там да взема решение суверенът. Някои дефинират изборите като безпорядък и ненужни. Даже през вчерашния ден чухме някой да споделя, че за жалост народът ще избира. Ние не мислим по този начин. Мислим, че изборите са най-висшата форма на народна власт ", сподели Вълчев, оповестява Българска национална телевизия.

Да получат мандата в президентството пристигнаха ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, заместник-председателят на парламентарната група Ивайло Вълчев и секретарят Станислав Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР