Президентът Володимир Зеленски каза, че прекратяването на войната в Украйна

...
Президентът Володимир Зеленски каза, че прекратяването на войната в Украйна
Коментари Харесай

Зеленски: Цивилизованият свят трябва да прекрати войната през 2023 г.

Президентът Володимир Зеленски сподели, че прекратяването на войната в Украйна през 2023 г. е обща задача на цивилизования свят.

Това сподели президентът във вечерно видеообръщение, съобщи " Униан ". По-специално президентът акцентира, че в този момент е доста значимо всички, които имат осведомително въздействие, да оказват помощ.

" Това се отнася освен за публицистите. Това се отнася за всеки, който може да популяризира истината за експанзията. Който е в положение да подсети на света за украинците и украинките, минали през окупация, през загуби... Че Украйна се бори за независимост и правдивост и за нашия народ, и за всички народи, застрашени от съветската робия ", сподели Зеленски.

Той акцентира, че светът би трябвало да чуе толкоз мощно, както през предходната година, че експанзията против Украйна продължава.

" Трябва да чуя, че прекъсването на войната тази година, освобождението на Украйна от съветското зло тази година е обща задача на цивилизования свят. Защото цивилизован означава по-специално решимостта да се пази цивилизоваността ", добави президентът.

По-рано началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов съобщи, че успеха на Украйна ще бъде влизането на украинската войска в границите от 1991 година Той предвижда, че тази година ще донесе победа на Украйна и промяна на властта на Руската федерация.

Според новия президент на Чешката република Петр Павл през тази година украинската войска ще има единствено един опит за огромно контранастъпление, защото по-късно ще бъде мъчно за западните сътрудници да окажат задоволително помощ.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР