Президентът Владимир Зеленски очаква добри новини от партньорите по отношение

...
Президентът Владимир Зеленски очаква добри новини от партньорите по отношение
Коментари Харесай

Зеленски: Очаквам добри новини от нашите партньори

Президентът Владимир Зеленски чака " положителни вести " от сътрудниците във връзка с обезпечаването на всичко належащо за отбраната на Украйна против агресора Русия още през идната седмица.

„ Ежедневно работим за подсилване на нашата защита. На първо място, това е доставката на оръжие. Все по-близо сме до обстоятелството, че нашата войска ще надделее над нашествениците и софтуерно, и във връзка с ударната мощ “, споделя украинският президент.

„ Разбира се, доста зависи от сътрудниците. От тяхната подготвеност да дават на Украйна всичко належащо за отбрана на свободата. И чакам положителни вести за това още идната седмица “, добавя Зеленски.

За следващ път украинският президент прикани света публично да признае Русия като терористична страна и страна спонсор на тероризма.

„ Това просто е правилно. Това е почтено и отразява ежедневната действителност, която окупаторите сътвориха в Украйна и която действително желаят да я пренесат и по-нататък в Европа. И това би трябвало да бъде законово закрепено ", акцентира Володимир Зеленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР