Президентът Владимир Путин няма да превърне ваксинацията си срещу коронавирус

...
Президентът Владимир Путин няма да превърне ваксинацията си срещу коронавирус
Коментари Харесай

Кремъл ще запази в тайна ваксината за Путин

Президентът Владимир Путин няма да трансформира имунизацията си против ковид в обществено събитие, заяви на конференция представителят на Кремъл Дмитрий Песков като отхвърли да посочи и коя ваксина е определена за ваксинирането на президента. 
" Той не харесва общественото имунизиране пред камери ", изясни Песков, запитан дали ще бъдат оповестени фрагменти от имунизацията на президента. „ Трябва да вярвате на думата ни “, добави представителят на Кремъл.

В отговор на имитация от публицист, че „ една фотография е по-силна от хиляда думи “, прессекретарят отвърна, че „ смисъла на думите също не би трябвало да се омаловажава “.  Песков акцентира, че президентът " прави доста " за разпространение на имунизациите, като отделя забележителна част от работното си време на диалози и срещи, свързани с имунизацията и производството на медикаменти.

Руският държавен глава ще бъде имунизиран до края на деня, посочи Песков. Изборът евентуално ще е сред трите, регистрирани на територията на страната все още ваксини: Sputnik V “ на центъра „ Гамалея “, „ EpiVacCorona “ на новосибирския център „ Вектор “ и „ KoviVak “, създадена от центъра " Чумаков ".

 „ Една от трите ще е. Той харесва и трите. Няма да споделяме съответно коя. И трите съветски ваксини са безусловно надеждни, доста положителни, и ефикасни. ", разяснява сбито Песков
  
Путин заяви, че ще се имунизира през днешния ден по време на онлайн заседание с производителите на ваксини в Русия през вчерашния ден. На него беше разисквано увеличението на производството на ваксини в страната, с цел да се умножи и степента на всеобщото ваксиниране По данни на съветското министерство на опазването на здравето до 30 юни в Русия ще бъдат имунизирани към 30 милиона души
Към днешна дата 6,3 милиона руснаци (4,35% от населението) към този момент са получили първа доза от ваксина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР