Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов и бодигарда му

...
Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов и бодигарда му
Коментари Харесай

Боби Михайлов пребит дни преди конгреса на БФС 


Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов и телохранителя му са били нападнати и бити от четирима мъже след зародил спор на паркинг пред известен турски ресторант на автомагистрала „ Тракия “. Инцидентът се е състоял преди към две седмици в късните часове на деня, а най-странното е, че Михайлов не е подал формален сигнал за нанесения му побой в Министерство на вътрешните работи.

Източник на „ Уикенд “ от футболните среди споделя, че Боби Михайлов и неговият охранител са се сблъскали с група радикални последователи от агитката на ЦСКА на паркинга на ресторант „ При Неджо “ край Пазарджик. Запалянковците забелязали джипа „ Рейндж Ровър “ на Михайлов и президентът в оставка на БФС, който водел диалог по мобилния си телефон.
До случая се стигнало, откакто един от почитателите се изхрачил върху страничното предно стъкло на джипа. Михайлов отворил вратата и напсувал компанията, което разярило солидно подпийналите последователи на ЦСКА. Те пробвали силово да измъкнат Боби от джипа му, само че намесата на неговия телохранител, возещ се на задната седалка, осуетила линча над Михайлов. Охранителят съумял да отблъсне почитателите, само че отнесъл няколко жестоки удари в главата, до момента в който отърве началника си.

Запознати с екшъна настояват, че лицето на Боби Михайлов също било разкървавено. Шофьорът на джипа съумял да измъкне президента на БФС от разбеснелите се почитатели на ЦСКА, потегляйки с мръсна газ. Твърди се, че един от нападателите на Михайлов също потърпевш леко, защото бил блъснат от джипа при бягството на Перуката.

Представител на фенклуба на ЦСКА удостовери в всекидневен диалог с кореспондент на „ Уикенд “ за конфликта на ентусиасти на „ алените “ с Боби Михайлов, само че изрично отхвърли да разкрие имената им. Сред почитателите върви слух, че Михайлов е бил атакуван от представители на радикална пловдивска група последователи на ЦСКА.

Въпреки тежкия случай и нанесения му побой, Борислав Михайлов не си е извадил здравно удостоверение за нанесена телесна щета, нито пък е сезирал полицията за зародилия случай. Дни по-късно обаче последователи от агитката на ЦСКА са били привиквани в Министерство на вътрешните работи, с цел да им бъдат връчени предупредителни протоколи да не вземат участие в неразрешени всеобщи събирания на футболни ентусиасти.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР